Sauna është një metodologji tradicionale të popujve veriorë kryesisht me shumë cilësi terapike. U përdor për shëndet të mirë, stimulim, shërim dhe parandalim. Sot është gjerësisht e njohur nëpër botë me shumë

Share

  1η-3η Εβδομάδα Ο νάρθηκας ακινητοποίησης ώμου παραμείνει. Έλεγχος οιδήματος και φλεγμονής, αντιμετωπίζουμε με παγοθεραπεία και παυσίπονα. Ενεργητική κινητοποίηση άκρας χειρός, αγκώνα και ήπιες εκκρεμοειδείς κινήσεις. Υποβοηθούμενες παθητικές κινήσεις με

Share