Referime të revistës Medical 110 për zotin Athanasios Ampatzoglou

Revista Medical 100 në numrin e janarit 2016 i kushton një artikull fizikoterapistit z. Athanasios Ampatzoglou, i cili vë në dukje: “Njerëzit tashmë e njohin vlerën e fizikoterapisë dhe mjekët