Orari i pritjes

Laboratori funksionon çdo ditë përveç të shtunave, të dielave dhe ditëve të festave
nga ora 9.00 deri më 13.30 dhe nga ora 16.00 deri më 20.30. Terapitë programohen me marrëveshje paraprake (rendes-vous)

DETAJË KONTAKT
Na lini mesazh

Komunikoni me ne për çdo informacion