Mjediset

Laboratori u themelua nga Athanasios Ampatzoglou në vitin 1990. Gjendet afër qendrës historike të Thessaloniki-t, në kryqëzimin e rrugëve Kassandrou 107 dhe Agias Sofias.

Më shumë
Mjete kurimi

Laboratori disponon pajisje të plota dhe moderne, i përgatitur për t’i bërë ballë çdo rasti. Pajisjet e laboratorit përtërihen vazhdimisht me makineri të teknologjisë së fundit.

Më shumë
Mbyllni takim

Ose me telefon ose plotësoni modularin dhe do të konfirmohet prej nesh përmes të dhënave që do të na jepni.

Vazhdoj
Laboratori mund të trajtojë të gjitha llojet e patologjive

me trajtimin mjekësor të rekomanduar nga mjekët kompetentë, si p.sh.:

εικονίδιο
Dhimbjet e muskujve - Dhimbjet e nervave - Dhimbjet e artikulacioneve

Dhimbjet e qafës, dhimbjet e toraksit, dhimbjet e mesit (lumbago), dhimbjet e të nervit shiatik, trigeminal, shiatik, brakial, spondyloarthropatitë, reumatizma, periarthritis, etj.

εικονίδιο
Shembjet dhe plagosjet

Hernia diskale, Spondylolisthesis, ancylosis, shembjet, ruptura të tendinave dhe të ligamenteve, ndrydhje, dislokime, fraktura, meniskë etj.

εικονίδιο
Deformime

Skoliozë, lordosis, kyfosis, pes abductus, vlaisopodia, equinus etj.

εικονίδιο
Çrregullime neuro-muskulore

Paresis, paraliza, paraliza cerebrale etj.

εικονίδιο
Programe parakirurgjikale dhe paskirurgjikale

Hernia diskale, lindje pa dhimbje, teknika arthroplastike, rehabilitime nga ruptura të ligamenteve/muskujve/tendinave/nervave etj.

εικονίδιο
Sëmundje të toraksit - Patologji të lëkurës - Djegie

Bronkite, astma, djegie, herpis, celulitis etj.

Shënim biografik

Athanasios Ampatzoglou u lind në Thessaloniki më 1966 dhe është diplomuar në Institutin e Lartë Arsimor të Thessaloniki-t në vitin 1986. Gjatë përvojës së tij shumëvjeçare ka bashkëpunuar me qendra spitalore dhe klinike, njësi të reaminacionit, azile, llixha, shoqata sportive.

Më shumë
Αμπατζόγλου
Laboratori

Qendra e fizioterapisë të Athanasios Ampatzoglou u themelua në vitin 1990 dhe gjendet në kryqëzimin e rrugëve Kassandrou 107 dhe Agias Sofias, afër Qendrës Mjekësore të Thessaloniki-t. Klientët e tij arrijnë 4000 veta me një varg rastesh dhe patologjish. Punëson një personel të kualifikuar dhe me përvojë, i gatshëm që të trajtojë çdo rast të veçantë.

Më shumë
Αμπατζόγλου
Patologji

Trajtojmë përditë patologji të shumëllojshme dhe raste shumë të vështira Gama më e madhe e rasteve që trajtojmë janë të karakterit ortopedik dhe neurologjik. Çdo rast trajtohet në mënyrë diskrete ngase ka veçanësi në patologji dhe në anamnezën e tij, dhe si pasojë metodologjia e trajtimit të përmbajë parametra që e bëjnë atë të veçantë.

Më shumë