Trajtojmë përditë patologji të larmishme dhe raste shumë të vështira Gama më e madhe e rasteve që trajtojmë janë të karakterit ortopedik dhe neurologjik. Çdo rast trajtohet në mënyrë diskrete ngase ka veçanësi në patologji dhe në anamnezën e tij, dhe si pasojë metodologjia e trajtimit të përmbajë parametra që e bëjnë atë të veçantë.

Laboratori trajton të gjitha llojet e patologjive, me trajtim mjekësor të rekomanduar nga mjekë kompetentë, si:

εικονίδιο
Shembjet dhe plagosjet
 • Hernia diskale
 • Spondylolisthesis
 • ancylosis
 • Shembjet
 • Ruptura të tendinave
 • Ruptura të ligamenteve
 • Tendina
 • Folikulitis
 • Ndrydhje
 • Dislokime (zhvendosje)
 • Fraktura
 • Meniskë
 • Edemë
 • Tuneli i kyçit të dorës
 • Tuneli i tarseve
 • Kockë poshtë thembrës
 • Ymenitis traumatik
 • Peritonit
 • Inflamacione
εικονίδιο
Dhimbje të artikulacioneve
 • Spondyloarthropatitë
 • Periarthritis
 • Reumatopati
 • Epikondylitis
 • Τrochantiritides
 • Ymenitis
 • Kockë poshtë thembrës
 • Ancylosis
 • Edema
 • Fasciitis i shputës
 • Inflamacion
εικονίδιο
Nevralgji
 • Trigeminal
 • Faciale
 • Nervi shiatik
 • Pleksus brankial
 • Τinnitus
 • Mpirje
 • Tuneli i kyçit të dorës
 • Tuneli i tarseve
 • Fasciitis
 • Dhimbjet e kokës
 • Migrena
 • Nevralgji interkostale
Dhimbje të muskujve
 • Dhimbje të qafës
 • Dhimbjet e toraksit
 • Dhimbjet e mesit (lumbago)
 • Nervi shiatik
 • Dhimbje të shpatullës
 • Dhimbje të gjurit
 • Inflamacione
 • Pleurite
Deformime
 • Skoliosis
 • Lordosis
 • Kyfosis
 • Varus
 • Vlaisopodia
 • Equinus
 • Ancylosis
Çrregullime neuro-muskulore
 • Paresis
 • Paraliza
 • Paraliza cerebrale
 • Parkinson
 • Sëmundje neuro motor (BDN)
 • Fibromyalgji
Programe parakirurgjikale dhe paskirurgjikale
 • Hernia diskale
 • Lindje pa dhimbje
 • Ndërhyrjet arthroplastike (p.sh. të legenit ose të gjurit)
 • Rehabilitime nga ruptura të ligamenteve (p.sh. ligamenti anterior dhe posterior)
 • Rehabilitime nga ruptura të tendinave
 • Rehabilitime nga ruptura të muskujve
 • Rehabilitime nga ruptura të nervave
 • Cungime
 • Ηernia inguinale
εικονίδιο
Sëmundje të pulmoneve
 • Bronkite
 • Sëmundja pulmonare obstruktive kronike (SPOK)
 • Astmë
 • Pleurite
Sëmundje të lëkurës
 • Djegie
 • Herpis
 • celulitis
 • Sëmundje vaskulare
 • Patologji e lëkurës