Laboratori u themelua nga Athanasios Ampatzoglou në vitin 1990. Gjendet afër qendrës historike të Thessaloniki-t, në kryqëzimin e rrugëve Kassandrou 107 dhe Agias Sofias.

Ka një listë klientësh që i tejkalon të 4000 vetat dhe është i kontraktuar me Entet Siguruese.

Punëson një personel të kualifikuar dhe me përvojë, i gatshëm që të trajtojë çdo rast të veçantë.

Është subvencionuar nga Programe Shtetërore dhe Evropiane të Mbështetjes.

Është një laborator bashkëkohor me dekoracion modern dhe i restauruar me mjedise të gjëra personale mjekimi të pajisura me pajisje të plota. Të gjitha mjediset kanë ajrosje të kondicionuar në një temperaturë të qëndrueshme. Përbëhet nga:

  • Sallë modernë pritjeje
  • Zyrë
  • 3 dhoma mjekimi me pajisje të plota secila
  • Dhomë me vend të veçantë riaftësimi dhe hidroterapie
  • Dhomë për përgatitje ndihmëse
  • WC dhe mjedis katjonizimi
ORARI I PRITJES (ORARI)

Laboratori funksionon çdo ditë përveç të shtunave, të dielave dhe ditëve të festave nga ora 9.00-13.30 dhe nga ora 16.00-20.30.
Terapitë programohen me marrëveshje paraprake (rendes-vous).