Αμπατζόγλου Γραφείο
Αμπατζόγλου
Αμπατζόγλου

Ο Αθανάσιος Αμπατζόγλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966 και είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης από το 1986.

Στην πολυετή επαγγελματική εμπειρία έχει να επιδείξει ενασχόληση με νοσοκομειακά και κλινικά κέντρα, μονάδες  εντατικής θεραπείας, οίκους ευγηρίας, ιαματικά κέντρα, αθλητικά σωματεία.

Από το 1987 και για μια 8ετία λειτουργεί και διευθύνει με επιτυχία τμήματα Φυσικοθεραπείας, Υδροθεραπείας, Χαλάρωσης, Γυμναστικής, Αθλοπαιδιών Αισθητικής και Κομμωτικής σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Χαλκιδικής (κυριότερες Athos Palace, Pallini Beach), με πελατολόγιο άνω των 5000 ατόμων. Έκτοτε καλείτε από άλλες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδος και του εξωτερικού, ως σύμβουλος σε θέματα ανάπτυξης και λειτουργίας παρόμοιων μονάδων.

Το 1990 και για μία διετία παραδίδει μαθήματα φυσικοθεραπείας σε σπουδαστές ιδιωτικών σχολών (Rockmans USA College) στον τομέα Υγείας (Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτική, Αισθητική).

Παράλληλα το 1990 ιδρύει κοντά στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας. Έχει να επιδείξει πελατολόγιο άνω των 6000 ατόμων με πληθώρα περιστατικών και παθήσεων. Απασχολεί καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε περιστατικό. Έχει επιδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τα προγράμματα Ανταγωνιστικότητα, Αστική Ανάπτυξη και Εμπόριο Υπηρεσίες. Ο εξοπλισμός ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται συνεχώς, παρέχοντας ισχυρά θεραπευτικά όπλα.

Από το 1997 έως το 2010 ήταν ενεργό μέλος του ROTARY Club  στην κατηγορία επαγγέλματα Υγείας. Την περίοδο 2000-2001 διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Παρουσιών. Από το 2001 και έκτοτε είναι μέλος της επιτροπής θεμάτων Υγείας και Αιμοδοσίας. Από το 2001 έως το 2003 διατέλεσε χρέη βοηθού Ταμεία και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Από το 2004 έως το 2009 διατέλεσε χρέη Ταμεία και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Το 2010 διετέλεσε βοηθός Ταμεία και σύμβουλος.

Δείτε την αναφορά του περιοδικού MEDICAL 100 στο Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας του Αθανάσιου Αμπατζόγλου